Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый 13.03.2025, 17:03
NapoLLeon NapoLLeon вне форума
Собеседник

По умолчанию Ціни на автоцивілку

Підкажіть скільки зараз коштує автоцивілка для мерса? Якщо я живу в Дніпрі куди там під'їхати, щоб оформити і скільки це буде коштувати?
Старый 17.03.2025, 15:58
Ganduras Ganduras вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от NapoLLeon Посмотреть сообщение
Підкажіть скільки зараз коштує автоцивілка для мерса? Якщо я живу в Дніпрі куди там під'їхати, щоб оформити і скільки це буде коштувати?
У мене є машина, знаю що вартість автоцивілки розраховується в залежності від об'єму двигуна, місця реєстрації авто та наявності пільг, автоцивілка в Дніпрі для легкових автомобілів з об'ємом двигуна до 1600 см³, ціна поліса стартує від 1866 грн. Якщо об'єм двигуна більше, вартість може бути вищою.

Зараз найзручніше оформити автоцивілку онлайн. Це економить час і дозволяє спокійно обрати найкращий варіант. На сайті hotline.finance ти можеш порівняти пропозиції різних страхових компаній та обрати оптимальну для себе. Процес простий: вводиш дані про авто, обираєш пропозицію, оплачуєш онлайн – і поліс одразу приходить на твою електронну пошту.

Якщо ж віддаєш перевагу особистому спілкуванню, у Дніпрі є багато офісів страхових компаній. Але врахуй, що це займе більше часу: потрібно їхати до офісу, чекати в черзі. Онлайн-оформлення дозволяє уникнути цих незручностей.

При виборі страхової компанії звертай увагу на її репутацію та відгуки клієнтів. Важливо, щоб компанія була надійною та швидко врегульовувала страхові випадки. Також перевіряй, чи є у них ліцензія на здійснення страхової діяльності.

Пам'ятай, що наявність автоцивілки – це не лише вимога закону, але й твоя фінансова безпека на дорозі. У разі ДТП страхова покриє витрати на відшкодування збитків третім особам. Тому обирай відповідально та не відкладай оформлення поліса.
Ответ