Цитата:
Сообщение от NapoLLeon
Підкажіть скільки зараз коштує автоцивілка для мерса? Якщо я живу в Дніпрі куди там під'їхати, щоб оформити і скільки це буде коштувати?
|
У мене є машина, знаю що вартість автоцивілки розраховується в залежності від об'єму двигуна, місця реєстрації авто та наявності пільг,
автоцивілка в Дніпрі для легкових автомобілів з об'ємом двигуна до 1600 см³, ціна поліса стартує від 1866 грн. Якщо об'єм двигуна більше, вартість може бути вищою.
Зараз найзручніше оформити автоцивілку онлайн. Це економить час і дозволяє спокійно обрати найкращий варіант. На сайті hotline.finance ти можеш порівняти пропозиції різних страхових компаній та обрати оптимальну для себе. Процес простий: вводиш дані про авто, обираєш пропозицію, оплачуєш онлайн – і поліс одразу приходить на твою електронну пошту.
Якщо ж віддаєш перевагу особистому спілкуванню, у Дніпрі є багато офісів страхових компаній. Але врахуй, що це займе більше часу: потрібно їхати до офісу, чекати в черзі. Онлайн-оформлення дозволяє уникнути цих незручностей.
При виборі страхової компанії звертай увагу на її репутацію та відгуки клієнтів. Важливо, щоб компанія була надійною та швидко врегульовувала страхові випадки. Також перевіряй, чи є у них ліцензія на здійснення страхової діяльності.
Пам'ятай, що наявність автоцивілки – це не лише вимога закону, але й твоя фінансова безпека на дорозі. У разі ДТП страхова покриє витрати на відшкодування збитків третім особам. Тому обирай відповідально та не відкладай оформлення поліса.