Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 22.02.2025, 14:51
MillerM MillerM вне форума
Любитель

По умолчанию Шукаю настільну гру для вечірок

Я шукаю цікаву настільну гру для вечірок із друзями. Хотілося б щось веселе, з активними завданнями, щоб можна було багато сміятися та не сидіти в тиші. Ідеально, якщо гра буде підходити для великої компанії. Що б ви порадили для таких випадків?
Старый 22.02.2025, 15:50
kravecaleksandr kravecaleksandr вне форума
Любитель

Якщо вам потрібна гра для вечірок, то «(Не) П’яні друзі» – просто ідеальний варіант! Вона містить 180 карток із веселими та неочікуваними завданнями, що гарантовано створять круту атмосферу та багато сміху. Цю гру можна грати навіть без алкоголю, але якщо хочете додати драйву – вона теж чудово підійде. Я замовляв її на https://memogames.com.ua/, і доставка була дуже швидкою! Якщо ж ви шукаєте ще альтернативи, рекомендую звернути увагу на «Кіноманів» – гра чудово підходить для тих, хто любить кіно та хоче перевірити свої знання в інтерактивному форматі. Кожного разу, коли ми збираємось із друзями, ці ігри гарантовано роблять вечір незабутнім.
Ответ