Привіт усім! Маю проблему з плоскостопістю і лікар порадив зробити індивідуальні ортопедичні устілки. Живу у Львові, тому шукаю де можна замовити виготовлення. Хтось вже проходив цей процес? Наскільки воно реально допомагає і скільки часу займає? Також цікаво, чи це робиться швидко на місці, чи треба чекати кілька тижнів. І ще — чи є гарантія, що вони справді підходять під мою стопу?
Я теж мав подібну ситуацію, але замовляв устілки ще кілька років тому. Чесно, ефект відчувся не одразу, але через кілька місяців стало легше ходити. Правда, ціна була не низька, і треба було трохи почекати, поки їх виготовлять. Зате потім я зрозумів, що ноги втомлюються менше навіть після робочого дня. Тому, думаю, якщо є серйозні проблеми — воно точно того варте.
У мене досвіду саме у Львові немає, але знайомий робив собі такі устілки. Каже, що спочатку було незвично носити, навіть трохи натирали. Потім звик і тепер не уявляє, як без них ходити. Він зазначав, що вони допомогли йому виправити поставу. А ще казав, що дуже важливо правильно підбирати взуття для таких устілок.
У мене досвіду саме у Львові немає, але знайомий робив собі такі устілки. Каже, що спочатку було незвично носити, навіть трохи натирали. Потім звик і тепер не уявляє, як без них ходити. Він зазначав, що вони допомогли йому виправити поставу. А ще казав, що дуже важливо правильно підбирати взуття для таких устілок.
Я робив індивідуальні устілки тут https://footbalance.com.ua/location/footbalance-lviv/ вони мають відділення у Львові на проспекті Чорновола, 16В. Мені дуже сподобалося, як усе організовано: спершу провели комп’ютерну діагностику стоп, потім підібрали матеріали і виготовили устілки прямо при мені.
Враження позитивні, бо відчуття комфорту з’явилося практично одразу. Крім того, вони пропонують різні рішення — для щоденного взуття, спорту чи навіть роботи. Можете зателефонувати за їхнім номером, та проконсультуватися стосовно вашого запитання 0995462388, є вайбер і телеграм, завжди відповідають швидко.