Привіт усім! Потребую поради щодо вибору зручної pod-системи. Останнім часом багато хто говорить про зручність у користуванні, автономність і смакові властивості, але інформації настільки багато, що складно розібратись. Хотілося б почути думки реальних користувачів — яка pod-система на вашу думку є найкращою в плані зручності: щоб не текла, мала нормальну автономність і не потребувала постійної заміни картриджів.
Я користуюсь pod-системами вже понад рік, і скажу відверто — усе дуже залежить від того, які у тебе очікування. Якщо хочеш щось максимально просте — зверни увагу на системи з автоматичною затяжкою і вбудованим акумулятором. Я, наприклад, вже другий раз купую ту саму модель, бо знаю, що вона не тече, заряд тримає довго і не потребує мороки.
Багато хто нарікає, що щось тече або погано парує, а виявляється, що просто заливають не ту рідину або використовують сумнівну зарядку. У моєму випадку було кілька моделей, і найдешевша виявилась найзручнішою, але тільки після того, як я почав купувати до неї нормальні картриджі. Все індивідуально, тож краще спробувати кілька варіантів.
Привіт усім! Потребую поради щодо вибору зручної pod-системи. Останнім часом багато хто говорить про зручність у користуванні, автономність і смакові властивості, але інформації настільки багато, що складно розібратись. Хотілося б почути думки реальних користувачів — яка pod-система на вашу думку є найкращою в плані зручності: щоб не текла, мала нормальну автономність і не потребувала постійної заміни картриджів.
Особисто можу поділитись досвідом, бо перепробував чимало pod-систем за останні два роки. Спочатку брав усе підряд, поки не зрозумів, що потрібно орієнтуватися не тільки на дизайн або ціну, а й на практичність. Наприклад, у вейп шоп магазині Bambuk пропонують багато різних рідин, pod систем, вейпів і т.п., і це значно спростило вибір. Можна проконсультуватися з продавцем, подивитись асортимент, обрати щось конкретне під себе.
Зараз користуюсь vaporesso xros 5 mini https://bambuk.org/vaporesso-xros-5-mini/ — дуже зручна модель, компактна, має хорошу автономність, не тече і не вимагає складного обслуговування. До того ж, у неї приємний на смак пар, а картриджі служать довше, ніж я очікував. Раджу також враховувати, як заряджається пристрій, чи зручно носити з собою, і чи доступні комплектуючі у вашому місті.