Цитата:
Сообщение от DarkQueen
Всім привіт! Дуже хочу покращити свою розмовну англійську, але плутаюсь у виборі школи. Які критерії важливі при виборі курсу, щоб не просто знати граматику, а реально навчитися швидко і впевнено говорити? Чи краще обирати групові чи індивідуальні заняття? І чи дійсно онлайн-формат може бути таким же ефективним, як офлайн?
|
Я вибирала школу за критерієм максимальної розмовної практики і в результаті зупинилася на Vipenglish
https://vipenglish.com.ua/ — це була найкраща інвестиція в мій рівень англійської. Тут викладачі — професіонали, які будують уроки так, щоб студенти максимально багато говорили, а не просто вчили правила. Особливо мені сподобалася індивідуальна робота, де враховують мої слабкі місця і цілі. Онлайн-формат виявився надзвичайно зручним і ефективним — можна займатися звідки завгодно, а зворотній зв’язок у реальному часі допомагає швидко виправляти помилки. За кілька місяців я відчула помітний прогрес у швидкості відповіді і впевненості у розмові, тож тепер рекомендую цю школу всім, хто прагне не просто знати англійську, а дійсно нею говорити.