Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 21:30
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

По умолчанию Под для першої системи — який вибрати, щоб працював без проблем?

Я тільки планую перейти на под-систему і хочеться вибрати щось таке, що працюватиме без зайвих проблем. Дивлюся на різні моделі, але поки що важко зрозуміти, у чому між ними різниця. Одні кажуть, що важливо, щоб картриджі не текли, інші наголошують на опорі випарника чи ємності батареї. А я просто хочу пристрій, який дасть нормальний смак, не згорятиме через два дні й не потребуватиме складних налаштувань. Може, підкажете, які поди найстабільніші для першого досвіду.
Старый Вчера, 21:30
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

Коли я вибирав першу под-систему, теж переживав, щоб не взяти щось проблемне. З мого досвіду, стабільні варіанти — це ті, у яких картриджі не пересихають, мають нормальну подачу рідини й не дають гіркоти після кількох затяжок. Також зверни увагу на батарею — маленькі устрої часто доводиться заряджати по кілька разів на день, що швидко набридає. Моделі зі сітковими випарниками теж показали себе краще, бо дають рівномірний смак і рідше «вмирають» без причини. Для старту ідеально брати щось просте й перевірене часом.
Старый Вчера, 21:31
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

Якщо говорити вже з технічної точки зору, под для новачка повинен мати мінімум ризиків: це рівномірний нагрів, захист від пересушування, стабільний контакт картриджа з корпусом та адекватна система подачі рідини. Опір у межах одного ома дає м’яку й передбачувану тягу, а конструкція з добрими силіконовими прокладками рятує від протікань. Звертай увагу й на якість плати, бо дешеві моделі інколи дають ривки по потужності або слабко реагують на затяжку. Для першої системи не потрібні складні режими, головне — стабільність і простота використання.
Старый Вчера, 21:32
Opell Opell вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Ingalec Посмотреть сообщение
Якщо говорити вже з технічної точки зору, под для новачка повинен мати мінімум ризиків: це рівномірний нагрів, захист від пересушування, стабільний контакт картриджа з корпусом та адекватна система подачі рідини. Опір у межах одного ома дає м’яку й передбачувану тягу, а конструкція з добрими силіконовими прокладками рятує від протікань. Звертай увагу й на якість плати, бо дешеві моделі інколи дають ривки по потужності або слабко реагують на затяжку. Для першої системи не потрібні складні режими, головне — стабільність і простота використання.
Щоб перший под працював без проблем, потрібно дивитися не лише на зовнішній вигляд чи популярність моделі. Найважливіше поведінка картриджа, бо саме він визначає смак, рівність тяги та відсутність протікань. Хороші картриджі мають сітковий випарник, щільні ущільнювачі й стабільний доступ рідини до нагрівального елементу. Друга річ електроніка. Якісні поди реагують на затяжку миттєво, не дають перепадів потужності й коректно відключаються при довгій тязі. Третій аспект ресурс і доступність картриджів. Якщо витратники складно знайти, навіть найкращий пристрій перетвориться на проблему. Четверте автономність. Для новачка дуже важливо, щоб батареї вистачало хоча б на день.
Щоб не ризикувати з невідомими моделями або підробками, раджу дивитися поди у магазинах, які працюють із офіційними виробниками. Один із надійних варіантів pod системи https://smolnet.pro/uk/55-pod-sistemy де є підсистеми для старту, оригінальні картриджі та великий вибір рідин. Асортимент оновлюється, і можна підібрати модель, яка буде простою у використанні, але стабільною та довговічною. Для першого пристрою це дуже важливо, щоб досвід був комфортним і без неприємних сюрпризів.

Ответ