Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 19:16
eliseenko eliseenko вне форума
Новичок

По умолчанию Готель Ковчег

Зупинявся у готелі «Ковчег» і залишився задоволений своїм вибором. Це сучасне місце для відпочинку біля моря з комфортними номерами, великою доглянутою територією та власним пляжем. Мені сподобалася спокійна атмосфера, чистота і гарні панорамні краєвиди. Особливе враження залишили басейни з морською водою, де приємно проводити час у будь-яку погоду. Номер був затишним, із сучасним ремонтом, а персонал уважним і привітним. Сніданки входили у вартість проживання, страви були смачними та якісними. Також відвідав ресторан готелю — сподобалися різноманітне меню, гарна подача та приємна атмосфера. Зручне розташування поруч з Одесою дозволяє швидко дістатися до моря, але водночас відпочити далеко від міського шуму. Готель «Ковчег» https://kovcheg-hotel.com.ua/ справив на мене позитивне враження, тому можу рекомендувати його для комфортного відпочинку.
Ответ