Люди, підкажіть, де взяти нормальні теплі штани для роботи? Бо працюю на вулиці, а ті, що купив у магазині, не гріють зовсім, ще й тканина якась жахлива — швидко стирається. Хочу знайти щось справді якісне, щоб витримувало мороз і часте прання.
Зазирни в інтернет-магазин «Еврика». Там можна купити оптом теплі чоловічі штани,кальсони — і ціна, і якість вражають. Я для братів замовляв, бо вони теж працюють на вулиці. Матеріал щільний, з утепленням, але дихає, тож не пітнієш. Навіть після багатьох прань виглядають, як нові, а шви міцні й не розповзаються. І вибір великий — є моделі з високою посадкою та кишенями, що дуже зручно для роботи. Плюс, доставляють швидко, і можна взяти навіть невеликими партіями. Точно залишишся задоволеним!
Доброго вечора. Якщо для вулиці рекомендую брати штани на флісі, вони товсті та непогано зберігають тепло. Із тим, що зараз важко купити реально якісний одяг згоден, але можу дати посилання на недорогий інтернет магазин з чоловічими штанами https://capsulastore.com.ua/choloviky/shtany/, де також є теплі варінти. Беріть тринитку - не прогадаєте, буде тепло та комфортно. Та і на літо в Capsula Store теж є брюки. До речі, ще костюми флісові є, то якщо з кофтою захочете)