Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 09:47
lavi1 lavi1 вне форума
Собеседник

По умолчанию Vavada promo code free spins - hol lehet találni ilyet mostanában?

Sziasztok. Nagyon szemezek egy jó Vavada promo code free spins ajánlattal, de már vagy tíz oldalt végigböngésztem és mindenhol régi, nem működő kódok vannak. Van valakinek friss tapasztalata? Nem kell nagy összeg, mondjuk 20-30 freespin is tökéletes lenne csak hogy kipróbáljam az oldalt. Kifejezetten olyan kód érdekel, ami befizetés nélkül adja ezeket a pörgetéseket, vagy ha befizetéshez kötött, akkor azt is írjátok már oda légyszi. Előre is köszönöm a segítséget.
Старый Сегодня, 10:30
streetog streetog вне форума
Собеседник

Szia. Sajnos őszintén megmondom, a Vavada promo code free spins jelenleg nem elérhető befizetés nélküli formában. Én is sokat keresgéltem, mire rájöttem, hogy amit a neten dobálnak, azok 99%-ban már lejárt vagy teljesen kamu. Tavaly karácsonykor volt egy promóció, ahol egy bizonyos kóddal 50 freespint adtak az első befizetés mellé, de azóta ilyet nem láttam. Amit javasolok: iratkozz fel a hírlevélre, mert oda időnként küldenek személyre szabott kódokat. A másik lehetőség, hogy belépsz a Vavada Telegram csatornájára – ott szoktak néha megjelenni mini akciók. De hogy a kérdésedre válaszoljak: most éppen nincs publikus, működő promo code free spins. Ha mégis találnál valahol, előtte ellenőrizd a supportnál. Több infó itt: vavada promo code free spins
Ответ