Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 13:36
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

По умолчанию Казочки перед сном

Добридень! Маю запитання до батьків щодо вечірнього відпочинку. Чи читаєте ви своїм дітям книги на ніч, чи простіше ввімкнути аудіоказку на планшеті? Після роботи катастрофічно бракує сил, але хочу знати, як краще для малюка.
Старый Сегодня, 13:45
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

Спільне читання книги перед сном створює унікальний емоційний місток між вами та дитиною, який не замінить жоден сучасний ґаджет. Живий голос мами заспокоює нервову систему малюка після насиченого дня та дарує відчуття повної безпеки. Ви можете знайти чудові та повчальні казки на ніч http://zatyshok.net.ua/46001/ на сайті Zatyshok у спеціальній дитячій рубриці. Там зібрані короткі та дуже добрі історії, які допоможуть вашій дитині швидко заснути та бачити гарні сни. Я зробила це нашою обов’язковию вечірньою традицією. Навіть п'ятнадцять хвилин з книжкою в руках перед сном творять справжні дива, адже малюк росте спокійним, уважним та розвиває фантазію. Спробуйте почитати ці розповіді разом.
Ответ