Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 21.08.2026, 21:46
CheesyNacho CheesyNacho вне форума
Любитель

По умолчанию Де зараз краще взяти нормальні берці, щоб не розвалилися через місяць?

Всім привіт. Зараз шукаю собі нову пару, бо попередні просто згоріли по навантаженню — підошва відклеїлася, та й ногу труть немилосердно. Хочу щось реально міцне і зручне для польових умов, але в мережі стільки варіантів, що вже заплутався. Підкажіть, де замовити якісний військовий талан чи щось подібне, щоб не натрапити на підробку та підкажіть, який бренд зараз впевнено тримає марку?
Старый 21.08.2026, 21:55
ТриРазиКу ТриРазиКу вне форума
Любитель

Я минулого місяця сам шукав нормальну заміну своїм старим носакам, бо вони після виходу просто розповзлися по швах. Спочатку думав замовляти щось через знайомих з-за кордону, але там із розміром можна легко прогадати та й чекати довго. У результаті вирішив ризикнути й глянути місцеві варіанти, побратими порадили один перевірений магазин спорядження. У них якраз було в наявності якісне та міцне взуття https://prof1group.ua/obuv під мої задачі, тому зупинився на цьому варіанті. Взяв берці із хорошим протектором, розносив буквально за пару днів без жодних мозолів. Доставка прийшла швидко, розмірна сітка повністю відповідає заявленій. Як на мене, це дійсно вдала покупка для складних умов.
Ответ