Чи можна взяти гірський велосипед в межах 10 тисяч гривень?
Підкажіть, будь ласка, чи реально придбати гірський велосипед в межах 10 тисяч гривень? Я тільки починаю цікавитися велоспортом і не хочу витрачати багато грошей на перший велосипед, але не хочу й купити щось зовсім неякісне. Хотілося б дізнатися ваші рекомендації, на що звертати увагу і які моделі можуть бути варіантом у цьому бюджеті.
У межах 10 тисяч гривень цілком реально знайти гірський велосипед, особливо якщо шукаєш для початківця. Раджу звертати увагу на такі бренди, як Comanche чи Ardis, вони мають непогані бюджетні моделі. Головне, дивися на наявність амортизаторів і якісних гальм, це основні моменти для комфортної їзди в горах.
А чи є якісь конкретні моделі, які ви могли б порадити? І ще цікавить, чи варто брати велосипед з дисковими гальмами у цьому ціновому діапазоні, чи краще звернути увагу на інші характеристики? Дуже ціную вашу допомогу, бо справді багато питань у новачка.
А чи є якісь конкретні моделі, які ви могли б порадити? І ще цікавить, чи варто брати велосипед з дисковими гальмами у цьому ціновому діапазоні, чи краще звернути увагу на інші характеристики? Дуже ціную вашу допомогу, бо справді багато питань у новачка.
Я можу порадити звернути увагу на модель Oskar Spirit https://veliki.com.ua/ua/goods_oskar-spirit-29.htm це непоганий варіант за свої гроші, і я бачив його в інтернет-магазині Veliki. Там великий вибір товарів, детальні описи, офіційна гарантія та швидка доставка по Україні.
Перевір їхній асортимент, бо часто бувають знижки і акції, що допоможе ще більше зекономити. Вони пропонують широкий асортимент товарів, і є змога почитати відгуки інших покупців, що також дуже допоможе у виборі. Не забувай звертати увагу на розмір рами та коліс, щоб велосипед підходив саме тобі.