Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 09.02.2025, 23:22
Mirrox Mirrox вне форума
Любитель

По умолчанию Чи можна відновити AIRBAG

У знайомого після ДТП подушки безпеки вистрілили, і тепер думає, що їх доведеться повністю міняти. Я десь чув, що можна їх відновити. Це реально?
Старый 09.02.2025, 23:43
NeZoX NeZoX вне форума
Любитель

Так, відновлення подушок – це реальна процедура, і багато хто вже її робив. У знайомого теж після аварії спрацювали подушки, і він був упевнений, що доведеться купувати нові. Але виявилося, що є сервіси, які відновлюють їх без втрати безпеки. Він звернувся в Автосервіс AIRBAG CENTER https://airbag-center.com.ua/, де займаються не тільки заміною чохлів, а й повною реставрацією подушок, щоб вони залишалися робочими. Крім цього, йому зробили прошивку блоку SRS, щоб на панелі не було помилок. Роботу зробили якісно, швидко, і вартість вийшла значно нижчою, ніж покупка нових подушок. Він залишився задоволеним, і машина тепер у повному порядку.
Старый 09.02.2025, 23:55
Mirrox Mirrox вне форума
Любитель

Супер! Дякую за відповідь, обов’язково передам йому контакти. Якщо можна зробити реставрацію без втрати якості, це ідеальний варіант.
Ответ