Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 22.05.2025, 10:18
Dendy.D Dendy.D вне форума
Новичок

По умолчанию Українські бренди якісного та стильного одягу

Привіт усім! Уже кілька місяців намагаюсь перейти переважно на одяг українських брендів – хочеться підтримувати локального виробника, але при цьому мати справу з якісними речами, які дійсно виглядають стильно й сучасно. На жаль, більшість магазинів або пропонують занадто прості речі, або ж ціни не зовсім виправдані. Можливо, хтось уже пройшов цей шлях і може порадити бренди, які дійсно варті уваги – щоб була хороша якість, оригінальний дизайн і бажано – етичне виробництво.
Старый 22.05.2025, 10:20
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Привіт. Я теж, якщо чесно, почав цікавитись українськими брендами одягу, і мушу сказати – вибір стає все кращим. Особисто мені подобається бренд «RIOTDIVISION» – вони роблять стильний одяг у стилі технокежуал, дуже якісний і довговічний. Особливо круті в них куртки й сумки. А ще – «Ksenia Schnaider» для чогось більш креативного. Це точно не масмаркет.
Старый 22.05.2025, 10:22
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

Я в захваті від бренду «The Coat by Katya Silchenko» – жіночий одяг, дуже елегантний і водночас сучасний. Вони шиють в Україні, і речі дійсно якісні – з натуральних тканин, хороші лекала, підходять і на щодень, і на особливі події. Якщо шукаєш щось жіночне та естетичне – рекомендую! Також «Gunia Project» – більше аксесуари, але неймовірно стильні.
Старый 22.05.2025, 10:25
Ksenia32 Ksenia32 вне форума
Новичок

Цитата:
Сообщение от Dendy.D Посмотреть сообщение
Привіт усім! Уже кілька місяців намагаюсь перейти переважно на одяг українських брендів – хочеться підтримувати локального виробника, але при цьому мати справу з якісними речами, які дійсно виглядають стильно й сучасно. На жаль, більшість магазинів або пропонують занадто прості речі, або ж ціни не зовсім виправдані. Можливо, хтось уже пройшов цей шлях і може порадити бренди, які дійсно варті уваги – щоб була хороша якість, оригінальний дизайн і бажано – етичне виробництво.
Крута тема насправді. Я давно вже купую переважно українське і можу з впевненістю сказати, що в нас є бренди, які не поступаються європейським. Наприклад, магазини, такі як CHER’17, де можна побачити дійсно крутий і якісний асортимент актуального одягу як для жінок, так і для чоловіків.
Подвійна приємність у тому, що це саме український бренд https://cher17.com/ та українське виробництво. Їхній одяг виглядає стильно, лаконічно і дуже добре носиться. Багато брендів мають шоуруми в Києві та онлайн-магазини з доставкою по всій Україні. І головне – купуючи їхню продукцію, ти підтримуєш українську економіку, робочі місця та розвиток модної індустрії.
Ответ