Цитата:
Сообщение от NapoLLeon
Хто знає де можна знайти компанію яка займається IT обслуговуванням підприємств? Моя фірма вирішила найняти когось зі сторони і мені поручили знайти надійного партнера. А як я можу порадити когось з інтернету не знаючи як вони працюють? А якщо щось не так? Я тоді відповідати буду?
|
Знайти надійного IT-партнера, особливо коли не знаєш їхню роботу зсередини, — це завжди ризик, і ніхто не хоче нести за нього відповідальність. Раджу тобі дивитися не просто на ціну, а на досвід компанії і, головне, на відгуки клієнтів. Пошукай інформацію про те, з якими компаніями вони вже працювали, які у них кейси. Зверни увагу, що вони пропонують: тільки ремонт техніки або повний спектр послуг, включаючи кібербезпеку, хмарні рішення і підтримку користувачів 24/7. Важливо, щоб вони працювали за офіційним договором, де чітко прописана їх відповідальність і терміни реагування на проблеми. Це твій головний страховий пояс.
Якщо тобі потрібно
Комплексне IT обслуговування підприємств у Києві - Sok-IT Solutions, це компанія, яка займається всім, що пов'язано з IT: від налаштування серверів до технічної підтримки співробітників. У них зазвичай є чіткі тарифи і SLA (угода про рівень обслуговування), що дуже важливо. Зв'яжися з ними, запроси комерційну пропозицію і попроси показати кейси за твоїм профілем бізнесу. Тільки після особистого спілкування і вивчення їх документів ти зможеш зробити зважений вибір і убезпечити себе від потенційних проблем.