Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 19:39
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Страшенно лізе волосся. Що робити?

Привіт усім. Останні місяці страшенно лізе волосся, особливо після миття. Вся ванна в волосинах, на гребінці залишаються цілі жмутки. Шкіра голови стала якась суха, періодично з'являється свербіж. Почав пити базові вітаміни, але ефекту поки нуль. Хто стикався з таким, які реальні засоби чи процедури вам допомогли зупинити це випадіння? Буду вдячний за поради, бо вже паніка починається.
Старый Вчера, 19:40
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

мене була ідентична ситуація минулої осені після сильного стресу. Вітаміни зсередини діють дуже повільно, треба працювати комплексно. Мені реально допоміг нікотиновий спрей для шкіри голови та зміна звичайного шампуню на безсульфатний. Ще обов'язково робила легкий масаж пальцями щовечора, щоб покращити кровообіг. Головне не нервувати, бо від цього волосопад тільки посилюється, перевірено на собі.
Старый Вчера, 19:42
Monolitt Monolitt вне форума
Любитель

Вітаміни «наосліп» краще не пити, бо це може бути банальний дефіцит заліза або проблеми з щитоподібною залозою. Я рік тому теж скуповував все підряд, поки не пішов до трихолога й не здала аналізи на феритин і вітамін D. Виявився жорсткий дефіцит. Лікар розписала лікування, а для зовнішнього догляду порадила професійні сироватки з амінексилом. Волосся перестало сипатися десь за місяць, почало рости нове. Раджу спочатку перевірити організм, щоб не витрачати гроші на вітер.
Старый Вчера, 19:44
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

При сухості та випадінні треба терміново міняти весь домашній догляд. Мені свого часу трихолог підібрав професійну лінійку проти випадіння. Я купую все в одному місці, косметика Нотіно https://www.notino.ua/ завжди має великий вибір лікувальних ампул і тоніків.
Шукайте в інгредієнтах міноксидил або капіксил, вони реально робочі. Шампунь беріть м'який, зволожувальний, щоб прибрати свербіж шкіри. Після миття обов'язково наносьте сироватку на коріння і робіть масаж хоча б п'ять хвилин. Не змивайте такі засоби, вони мають діяти постійно.
Гарячий фен зараз взагалі виключіть, сушіть тільки прохолодним повітрям. Сухість шкіри часто провокує саме гаряче повітря. Ефект від такого догляду побачите десь за три або чотири тижні, цибулинам потрібен час на відновлення.

Ответ