Цитата:
Сообщение от NapoLLeon
Що таке Binance Alpha Point? Ви взагалі щось чули про крипту? Хотіли б навчитися заробляти?
|
Крипта — це зараз дуже гаряча тема! Я, звісно, не професійний трейдер, але цікавлюся і намагаюся розібратися. Чув про Бінанс і всі їхні ініціативи. Щодо Binance Alpha Point, то це, наскільки я розумію, своєрідна внутрішня система балів або накопичувальна програма від Binance, яка стимулює користувачів до активності. Вони часто використовують такі механізми для просування нових продуктів або залучення більшої уваги до певних функцій на своїй платформі. Це такий собі маркетинговий хід, але для активних користувачів це може бути й додатковою можливістю отримати якісь бонуси чи переваги.
Чи хотів би я навчитися заробляти? Звичайно! Думаю, хто б не хотів? Але я вважаю, що в крипті не можна діяти навмання. Це сфера з високими ризиками, тому тут головне — навчитися. Починати треба з основ: що таке блокчейн, як працюють гаманці, як мінімізувати ризики. Раджу тобі знайти якісні навчальні матеріали, щоб не втратити гроші на старті. Наприклад, багато корисної інформації про те, що таке Alpha Point Binance
https://www.web3.org.ua/alpha-points-binance та як розібратися у web3-сфері, зібрано на сайті web3. Там є статті та рекомендації для тих, хто тільки починає свій шлях у крипті.