Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 19:00
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Чи є сенс міняти звичайну щітку на електричну?

Останнім часом замислився над тим, чи справді електричні щітки дають кращий результат, ніж звичайні. Чищу зуби регулярно, двічі на день, на огляди до стоматолога ходжу, але все одно інколи з’являється наліт у важкодоступних місцях. Не дуже хочеться купувати річ просто «для галочки», тому цікаво почути реальний досвід. Чи є різниця в якості чищення, і чи звикаєш до неї в повсякденному користуванні.
Старый Вчера, 19:01
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Я колись був таким самим скептиком. Думав, що це черговий маркетинг, а різниці нуль. Але після поради стоматолога вирішив спробувати — і, чесно, був здивований. Відчуття чистоти зовсім інше, зуби гладкіші, а ясна перестали кровоточити. Перші дні було дивно, але потім зрозумів, що назад повертатись не хочеться.
Старый Вчера, 19:01
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Дякую, корисно почути не рекламну, а живу думку. Скажи, будь ласка, як швидко ти відчув різницю і чи важко було звикнути? Також цікавить, чи потрібно міняти техніку чищення і насадки часто, бо не хотілося б отримати додаткові клопоти замість зручності.
Старый Вчера, 19:03
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

У моєму випадку перехід пройшов досить спокійно. Зубна електрощітка https://www.notino.ua/elektrychna-zubna-shchitka/ виявилась простішою у використанні, ніж я очікував. Вона сама задає ритм, не пот рібно тиснути, а таймер допомагає чистити зуби рівномірно. Уже через кілька тижнів я помітив, що наліт з’являється рідше, а відчуття свіжості тримається довше. Ясна стали менш чутливими, і навіть стоматолог звернув увагу на покращення. Для мене це не про «гаджет», а про стабільну якість догляду без зайвих зусиль.

Ответ