Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 18:10
Lossif Lossif вне форума
Собеседник

По умолчанию Омега-3 для серця батькам

Потрібна порада - хочу подарувати батькам Омегу-3 для підтримки серця. Тато має проблеми з тиском, мама скаржиться на суглоби. Може хтось замовляв подібне і може підказати перевірене місце?
Старый Вчера, 19:31
Raffinat Raffinat вне форума
Собеседник

Дуже гарна ідея, підтримка серця в їхньому віці дуже важлива. Я своїй мамі теж брала Омега-3 в капсулах, вона пропила місяць і каже що справді відчуває різницю - коліна менше болять. Тато теж приєднався, каже зручно що капсули невеликі і легко ковтаються. Замовляла тут https://myvitamins.com.ua/vitaminy/ і дуже задоволена - приходить оригінальна продукція, все запаковано акуратно, терміни придатності свіжі. Там є спеціальні комплекси саме для літніх людей, можна вибрати під конкретні потреби. Доставка по всій Україні працює, можна навіть наложкою оплатити якщо не хочете передоплачувати. Я брала одразу два курси зі знижкою, вийшло вигідніше.
Ответ