Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 17:42
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

По умолчанию Стою перед питанням реєстрації права власності на квартиру

Доброго дня всім. Стою перед питанням реєстрації права власності на квартиру та окремо на земельну ділянку. Розглядаю варіант звернення до спеціалізованої компанії, бо не хочу припуститися помилки в документах. Порадьте, будь ласка, перевірених фахівців в Україні, які надають повний супровід і реально доводять справу до результату.
Старый Сегодня, 21:07
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

Вітаю. Був у схожій ситуації — одночасно потрібно було оформити право власності і на квартиру, і на земельну ділянку. Спочатку думав розділити це між різними юристами, але потім зрозумів, що краще, коли всім займається одна команда. Я звернувся до ПравоВлас. Вони почали з детального аналізу документів, пояснили, які ризики можуть бути і як їх уникнути. Далі повністю взяли на себе підготовку пакету та подачу документів. Я отримав результат без зайвої метушні. Якщо шукаєте тих, хто реально доводить справу до кінця https://pravo-vlasnosti.com.ua/ рекомендую розглянути їх.
Ответ