Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 10:14
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

По умолчанию Чим оснащити невелике птахо-господарство

Маю невелике господарство і хочу трохи його модернізувати, щоб менше працювати руками. Що порадите купити в першу чергу, щоб реально полегшити щоденний догляд? Цікавлять прості та надійні рішення, які не потребують складного обслуговування, але працюють ефективно.
Старый Сегодня, 11:19
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

Найкраще, з чого можна почати — це автоматизація напування та годування, бо ці процеси забирають найбільше сил. Я довго шукав якісну техніку і в результаті моїм фаворитом стала компанія Ventura, бо вони пропонують дуже живучі системи. Рекомендую вам купити у них професійне обладнання для птахофабрики , яке перевірене на великих об'єктах, але чудово працює і в малих масштабах. Я поставив собі їхні ніпельні лінії, і тепер вода завжди чиста, а підстилка суха. Подивіться на їхні пропозиції по годівницях, вони зроблені так, щоб птиця не розкидала корм дарма. Це суттєво знижує собівартість м'яса та яєць. Почніть з бази, і ви побачите, наскільки легше стане вести господарство вже за кілька тижнів.
Ответ