Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 06.05.2026, 05:30
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

По умолчанию Де купити оригінальну нішеву парфумерію

Останнім часом боюся натрапити на підробку в інтернеті, бо ціни зараз високі. Хочу купити собі Diptyque або щось від Maison Francis Kurkdjian, але не знаю, кому довіряти. Бачила багато сайтів з підозріло низькими цінами, що мене дуже лякає. Порадьте перевірене місце, де точно продають оригінали і не обманюють покупців. Чи є у нас магазини з гарним вибором саме рідкісних брендів?
Старый 06.05.2026, 05:34
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Я тебе розумію, зараз реально багато реплік розвелося, тому краще купувати в офіційних представників. Особисто я вже давно замовляю тільки в Ароматек бо там точно оригінальна продукція і великий вибір ніші. Нещодавно бачила в них нові надходження, там і Diptyque є, і круті набори від Boadicea the Victorious. Мені подобається, що у них часто бувають різні акції та подарунки до замовлень. Наприклад, зараз при покупці певних ароматів дають цілу серію мініатюр, це вигідно. Доставка у них працює чітко, все приходить ціле і добре запаковане. Якщо сумніваєшся, можеш почитати відгуки, але я на власному досвіді кажу, що все ок. Краще трохи переплатити за впевненість, ніж викинути гроші на вітер за підробку. Тим паче, що нішеві аромати мають бути стійкими та багатогранними. Раджу заглянути до них на сайт, там зручний пошук по брендах. Сама планую там кушон від Dior замовити, теж бачила в наявності.
Ответ