Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

   Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ
 
Опции темы
  #1  
Старый 03.04.2024, 13:21
Darius4678 Darius4678 вне форума
Активный пользователь
 
Регистрация: 11.06.2021
Сообщений: 1,230
По умолчанию Закваски для виробництва сиру, кефіру, сметани, ряжанки та йогурту

Закваски для виробництва сиру, кефіру, сметани, ряжанки та йогурту - це спеціальні мікроорганізми, які використовуються для ферментації молочних продуктів з метою їхньої переробки та покращення властивостей. У цих заквасках зазвичай містяться різні види молочнокислих бактерій, такі як Lactococcus lactis, Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis та інші, залежно від типу продукту, який виробляється. Наприклад, для сиру можуть використовуватися спеціальні бактерії, які впливають на його смак, аромат та консистенцію, тоді як для йогурту - бактерії, що сприяють утворенню кисломолочної смакової основи. Ці закваски додаються до молока під час процесу виробництва, де вони починають ферментацію, перетворюючи молоко у бажаний продукт. Цей процес може включати збільшення кислотності, утворення пухких або кислих бульбашок, зміну консистенції та розвиток специфічних смакових або ароматичних характеристик, характерних для кожного продукту. Таким чином, закваски для виробництва молочних продуктів є ключовим елементом у формуванні їхніх органолептичних та корисних властивостей. Докладніше: http://pamir-service.com.ua/cultures/
Ответить с цитированием
Ответ



Ваши права в разделе
Вы не можете создавать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете прикреплять файлы
Вы не можете редактировать сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.
Быстрый переход


Музыка Dj mixes Альбомы Видеоклипы Каталог файлов Радио Видео приколы Flash-игры
Все права защищены © 2007-2025 Bisound.com Rambler's Top100