Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 11:18
lavi1 lavi1 вне форума
Собеседник

По умолчанию Vavada sportfogadás - milyen a választék?

Helló. A kaszinó részét ismerem, de most a Vavada sportfogadást szeretném kipróbálni. Milyen sportokra lehet fogadni? Van magyar bajnokság, mondjuk az NB I? És az e-sport milyen mélységben van jelen? Illetve a live fogadás mennyire gördülékeny? Nem szeretnék megszakadó streameket meg lassú odds frissítést. Kérlek, írjátok meg a tapasztalataitokat. Köszönöm.
Старый Вчера, 12:06
streetog streetog вне форума
Собеседник

Szia. A Vavada sportfogadás szerintem teljesen korrekt, de nem a legnagyobb bukméker. A választékban van NB I is, igen, meg több magyar foci alsóbb osztály is. E-sportból a Dota 2, LOL, Counter-Strike főbb tornái elérhetők, de a kisebb meccseket néha hiányolni lehet. A live fogadás jól működik, az oddsok gyorsan frissülnek, bár élő közvetítés nincs, csak egy grafikus követő. Ami nekem tetszik, hogy a kaszinó és sportfogadás egy egyenlegen belül van, nem kell külön átvezetni. A margin olyan 6% körül van, ami nem a legjobb, de elfogadható. Én a főbb európai foci ligákra szoktam fogadni, azzal nem volt gond. Ha komolyan sportfogadsz, nem ez lesz a legjobb, de néha belefér. Több infót a sportfogadási kínálatról itt találsz: vavada sportfogadás
Ответ