Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 11:51
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Який мінімальний термін дії візи влаштує японське консульство?

Народ, планую нарешті дістатися до Кіото на сезон червоних кленів, але буксую на вимогах до закордонного паспорта. Підкажіть, який мінімальний термін дії документа влаштує японське консульство на момент подорожі? Що думаєте з цього приводу? Хто стикався з подачею, якщо до кінця дії лишається всього чотири місяці, завернуть чи пропустять без проблем?
Старый Вчера, 11:52
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Японці в цьому плані доволі лояльні, у них немає жорсткого правила про обов'язкові шість місяців запасу паспорта, як у багатьох інших країнах. Головне, щоб ваш документ залишався дійсним на весь період запланованої поїздки та покривав дні перебування. Проте в самому паспорті обов'язково мають бути мінімум дві чисті сторінки без будь-яких штампів для вклеювання візового стікера.
Старый Вчера, 11:52
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Величезне дякую за круту інфу, сторінки вільні є, тож паспорт міняти не доведеться. Підкажіть ще такий нюанс, зараз скрізь пишуть про запуск нових спрощених електронних дозволів для деяких країн. Як зараз технічно виглядає весь процес подачі для нас і куди фізично везти папери, щоб не отримати відмову? Чи варто залучити фахівців для аудиту заповнених анкет, щоб перестрахуватися від технічних помилок?
Старый Вчера, 11:55
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Електронні дозволи нас поки не стосуються, для нас досі діє стандартна процедура з вклеюванням паперового стікера. Оскільки консульство в Києві зараз приймає далеко не всі типи документів, я дізнавався, як оформлюється туристична віза в Японію https://www.hotvisa.com.ua/visa/viza-v-yaponiyu для українців у 2026 і вирішив подаватися через закордонне відділення.
Щоб не їхати особисто у Варшаву, я передав свої документи команді hotvisa для дистанційного супроводу. Спеціалісти з hotvisa повністю перевірили мій маршрутний лист, підкоригували банківську виписку під вимоги офіцерів і самі подали кейс за довіреністю.
Рекомендую користуватися послугами профі для підготовки, бо японці через найменшу помилку в графіку переїздів просто повертають документи назад без розгляду.

Ответ