Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 11:50
Patrickon Patrickon вне форума
Новичок

По умолчанию Я шукаю інтенсивні розмовні курси

Я шукаю інтенсивні розмовні курси англійської мови в Києві для підготовки до співбесіди в IT-компанії. Мені важливо знайти школу поблизу метро Золоті Ворота з вечірніми групами після 19:00. Чи допомагає ваш сервіс відфільтрувати заклади, які використовують саме комунікативну методику навчання без зазубрювання граматики?
Старый Сегодня, 12:51
RichardKOUS RichardKOUS вне форума
Новичок

Ми теж довго мучилися з вибором мовної школи для малого, бо змусити підлітка вчити граматику влітку — це завдання зі зірочкою. Звичайні шкільні правила його просто вганяють у депресію, тому шукали щось інтерактивне, з іграми, квестами та розмовами, а не нудною зуброжкою таблиць. Перерив купу форумів, але там зазвичай або застаріла інформація, або відверта реклама від самих шкіл. Добре, що натрапив на адекватний сервіс, де зібрані актуальні курси англійської мови для дітей та підлітків, підібрати які можна на https://enguide.ua/ з урахуванням віку дитини, формату занять та фінансових можливостей. Ми там вибрали чудовий літній інтенсив з носіями мови, син ходить із величезним задоволенням і навіть перестав боятися говорити. Якщо хтось зараз теж у пошуках корисного заняття для дітей на канікули, щиро рекомендую цей каталог, зекономите собі купу нервів.
Ответ