Цитата:
Сообщение от AliceFox
Потрібна порада щодо ремонту. Планую оновити квартиру, але після розповідей знайомих про нескінченні затримки, криві стіни й майстрів, яких треба постійно контролювати, трохи переживаю. Хочеться знайти нормальну команду, яка не просто зробить частину роботи, а реально доведе все до кінця. Цікавить досвід тих, хто вже замовляв ремонт: як проходив процес, чи вкладалися в терміни, як із комунікацією і чи відповідав результат очікуванням?
|
Я теж перед ремонтом дуже переживала, бо хотілося зробити все один раз і без постійних нервів. У результаті звернулася до «Львівський Ремонт», і це був хороший вибір. Сподобалося, що не довелося самій бігати за кожним майстром і координувати весь процес — усе було організовано набагато простіше. Команда взяла на себе
послуги ремонту, пояснювали, що і коли буде виконуватися, нормально реагували на мої побажання. Найбільше порадувало, що в процесі не було якихось дивних моментів чи раптових сюрпризів, як це часто буває з ремонтом. У результаті отримала акуратну квартиру, де все зроблено так, як домовлялися, тому можу сміливо рекомендувати тим, хто хоче пройти цей етап без зайвої метушні.