Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 24.08.2024, 00:07
Monolitt Monolitt вне форума
Любитель

По умолчанию Хто з вас пробував безсульфатний шампунь?

Друзі, підкажіть, будь ласка, хто з вас пробував безсульфатний шампунь? Які у вас враження? Чи дійсно він такий корисний для волосся, як про це говорять? Бачила багато рекомендацій, але не впевнена, чи варто переходити на такі засоби. Чи є різниця в порівнянні зі звичайними шампунями?
Старый 24.08.2024, 00:08
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Так, я нещодавно перейшов на безсульфатний шампунь і помітив деякі зміни. Волосся стало м'якшим, менш ламким, а шкіра голови перестала лущитися. Водночас, на початку використання мені здавалося, що волосся погано промивається, але, як виявилося, це просто адаптація до нового засобу. Загалом, я задоволений результатом, хоча варто мати на увазі, що ефект може бути різним у кожного.
Старый 24.08.2024, 00:09
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Я теж чув багато хорошого про безсульфатні шампуні, але поки що не пробував. Мене цікавить, чи справді вони настільки корисні для пофарбованого волосся. Адже говорять, що вони не вимивають колір так швидко, як звичайні шампуні. І ще, чи впливає відсутність сульфатів на об'єм і блиск волосся? Було б цікаво дізнатися ваші думки і досвід.
Старый 24.08.2024, 00:10
Музыкант Серега Музыкант Серега вне форума
Собеседник

Отправить сообщение для Музыкант Серега с помощью ICQ

Безсульфатний шампунь https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua...nyj-shampun-ua дійсно має багато переваг, особливо якщо ваше волосся потребує делікатного догляду. Основна його відмінність від звичайних шампунів полягає в тому, що він не містить агресивних миючих компонентів, таких як сульфати, які можуть пересушувати шкіру голови та волосся. Завдяки цьому безсульфатний шампунь не вимиває природні масла з волосся, що робить його ідеальним вибором для тих, хто має сухе, ламке або пофарбоване волосся. Він допомагає зберегти колір яскравим і насиченим, оскільки діє м'якше і не руйнує пігмент. Крім того, безсульфатні шампуні часто містять більше натуральних інгредієнтів, що сприяють зміцненню волосся і поліпшенню його структури. Звісно, такий шампунь може не давати рясної піни, до якої ви звикли, але це не зменшує його ефективності. З часом ваше волосся адаптується, і ви відчуєте всі переваги цього засобу, особливо якщо використовуватимете його разом з кондиціонером або маскою для волосся з тієї ж лінійки.

Ответ