Я нещодавно почав працювати вчителем хімії в школі. Відверто кажучи, учням цей предмет дається нелегко, тому я шукаю ресурс, де можна знайти методику, яка спрощує хімію та робить її цікавішою і доступнішою для дітей. Чи можете порадити мені такий сайт?
Я згадую свої шкільні роки, коли мені важко давалися такі предмети, як фізика і хімія. Причиною було те, що матеріал подавався досить складно, і далеко не всім вдавалось добре його засвоїти. Мені відомий ресурс, який навчає, як зробити будь-який предмет цікавим для дітей, використовуючи різноманітні ілюстрації та презентації.
Я хочу знайти саме такі курси для себе, але поки не натрапив на нічого цікавого. Якщо ти знаєш якийсь сайт, поділися, будь ласка, посиланням. Мені важливо, щоб діти не просто засвоювали предмет, а щоб у них самих виникало бажання його вивчати.
Перейди на платформу https://arbook.info/ AR Book, де ти знайдеш безліч курсів та ідей, як зробити викладання твого предмета для дітей цікавим та пізнавальним. Там також є тести, які допоможуть учням перевірити і закріпити свої знання.
Експерименти в доповненій реальності – це справжній прорив у навчанні, який вже довів свою ефективність. Тож не зволікай, вивчай матеріали і бери з курсів усе найкорисніше! Тим більше ціна за такі курси більш ніж лояльна.