Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Кулинария

Ответ

Опции темы
Старый 27.01.2025, 10:17
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

По умолчанию Про оцет

Останнім часом почав цікавитися оцтом, і зокрема яблучним. Чув багато хороших відгуків, але чи є реально якісь переваги для здоров'я від його використання? А чи є в нього якісь побічні ефекти або шкода, про які варто знати? Може, хтось із вас вже пробував і може поділитися досвідом?
Старый 27.01.2025, 15:31
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

Яблучний оцет справді має багато корисних властивостей, але, як і з будь-яким продуктом, треба знати міру. Наприклад, він може допомогти при розладі травлення, покращити обмін речовин і навіть знижувати рівень цукру в крові. Але варто пам'ятати, що він дуже кислий і може пошкодити зубну емаль, тому не варто зловживати ним. Якщо хочеш дізнатися більше про користь і шкоду від звичайного столового яблучного оцту https://prostir.media/lajfstajl/yaka...uchnogo-otstu/ , то на порталі Prostir Media є стаття, де докладно пояснюється, як правильно використовувати цей продукт, не завдаючи шкоди організму. Це дасть тобі більше інформації про його ефективність і безпеку.
Ответ