Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 04.09.2023, 15:38
Sonja159S Sonja159S вне форума
Собеседник

Плануєте будівництво будинку, тоді в цьому питання вам допоможуть спеціалісти з групи компанії crh. На українському ринку їх представником є компанія cemarc, вони заються виготовленням якісниїх будівельних матеріалів. В Україні існує три найбільших заводи по виготолвенню будівельного матеріалу, тому йя компані явпенено займає лідерські позиції.
Старый 28.11.2023, 21:29
mizolda mizolda вне форума
Любитель

плануєте будівництво власного будинку то варто все добре обдумати
Старый 28.11.2023, 21:30
mizolda mizolda вне форума
Любитель

Будь-яке будівництво завершується дахом. Варто обрати найкращий матеріал для даху, тоді матимете гарантію якісного перекриття. Зверніть увагу на металочерепицю, саме цей матеріал користується найбільшою популярністю в сучасному будівництві. А придбати металочерепицю від відомих світових виробників можна в компанії Благосвіт. Ось каталог https://blagosvit.com.ua/uk/category...ocherepica-ua/ тут можна дізнатись більше інформації про цей матеріал.

Последний раз редактировалось mizolda, 29.11.2023 в 20:52.
Старый 26.12.2023, 17:56
irinabelaya irinabelaya вне форума
Любитель

по поводу строительства дома, на начальном этапе когда первые ремонтные работы проводите, СРАЗУ РЕКОМЕНДУЮ обратить внимание на отопление, и что бы самый был легкий вариант по деньгам и по стройке то я рекомендую ставить кондиционеры https://cooper-hunter.com/uk/ это самое выгодное решение.
Старый 20.08.2024, 16:17
Rita25 Rita25 вне форума
Любитель

Цитата:
Сообщение от imdi Посмотреть сообщение
Привіт! Потрібно терміново знайти спеціалістів для забивання паль на будівництві приватного будинку. Хтось може порадити надійний сервіс або підрядників, які на цьому розуміються? Бажано, щоб мали досвід роботи з фундаментами і відповідальне ставлення до роботи.
Привіт! Якщо шукаєш перевірених спеціалістів для забивання паль на будівництві , раджу звернути увагу на послуги від компанії VidStroy. У них є досвід роботи на різних будівельних об'єктах, і вони забезпечують якісне забивання паль, що є критичним для стійкості фундаменту. На їхньому сайті можна детально ознайомитися з їх послугами. Вони точно знають свою справу і працюють з точністю та відповідальністю.
Старый 21.08.2024, 06:56
alankent alankent вне форума
Новичок

Привет! Недавно закончил ремонт квартир в Киеве, и теперь понимаю, насколько важно выбрать правильного подрядчика. Если речь идет о строительстве дома, тем более из бруса, лучше довериться профессионалам. Я бы порекомендовал компанию ФайноБуд https://fnbud.kiev.ua/. Они занимаются не только ремонтами, но и могут помочь с проектированием и строительством. У меня был опыт работы с ними по ремонту квартиры, и я остался доволен качеством и вниманием к деталям. Думаю, с домом они справятся не хуже. Лучше сразу обращаться к надежным ребятам, чтобы потом не пришлось переделывать.
Старый 16.12.2024, 17:31
Honha Honha вне форума
Новичок

Якщо вам потрібна професійна будівельна команда, звертайтесь до Dobrovolsky. Це команда досвідчених фахівців, яка займається будівництвом та ремонтом "під ключ", гарантуючи високу якість на всіх етапах виконання робіт. Вони працюють з різними типами проектів – від реконструкцій до будівництва екологічних каркасних будинків. Професіоналізм, точність та використання найкращих матеріалів роблять їх надійним вибором для вашого дому чи офісу.

Телефон: 096 222 2639
Сайт: https://www.dobrovolsky.net/
Київ
Старый 21.12.2024, 22:00
Vargyla Vargyla вне форума
Любитель

Кстати если вы не хотите полностью заменять напольное покрытие то паркет или керамическая плитка или что-нибудь другое то в Киеве есть компания под названием " декор плюс" https://decor-plus.kiev.ua/restavrat...-plytky-mebeli где можно заказать услуги по восстановлению и реставрации не только мебели и паркета но и керамических покрытий ванны плитки И многое другое и все быстро и по невысокой цене и с выездом по Киевской области
Ответ

Опции темы