Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 18.06.2023, 11:47
Гостя Гостя вне форума
Собеседник

По умолчанию Порадьте шини R16

Привіт, друзі! Маю проблему з вибором шин на літо для свого авто. Може, хтось з вас знає, які шини розміру R16 найкраще підходять для Запоріжжя? У нас тут дороги то доволі гладенькі, то просочені ямами. Хочу мати шини, які би були зносостійкими і добре трималися на дорозі, навіть коли дощик падає. Також цікавить, чи є якісь конкретні бренди, які варто розглянути. Буду вдячний за ваші поради!
Старый 18.06.2023, 11:59
Urika Urika вне форума
Собеседник

З радістю допоможу вам з вибором шин на літо розміру R16 для Запоріжжя. За такі умови доріг, тобі знадобляться шини зі стійким протектором, який добре протистоїть зносу. Ось кілька брендів, які варто розглянути:

Michelin Energy Saver+: Вони мають дуже хорошу тримку на мокрій дорозі і забезпечують низький рівень шуму. Будуть чудовим вибором для високої економічності пального.
Continental ContiPremiumContact 5: Ці шини мають відмінну керованість і гальмування, навіть на мокрій дорозі. Вони також забезпечують комфортну поїздку.
Bridgestone Turanza T005: Ці шини відрізняються високою стійкістю до зносу, добре тримаються на мокрій і сухій дорозі, а також мають низький рівень шуму.

Я б також радив заглянути на сайт shinoman.ua. Це дуже зручний інтернет-магазин, де ти можеш знайти широкий вибір шин за доступними цінами. Я сам там купував шини r16 https://shinoman.ua/tire-search.html...ize=205-60-r16 був задоволений якістю обслуговування. Тож спробуй переглянути їхний асортимент і, можливо, знайдеш там ідеальні шини для свого авто.
Старый 06.04.2025, 13:46
xundira xundira на форуме
Живу я здесь

ГермCataHousINTEMageмиреКита5605SwarLeifР*оссСартдерешколобра
rupiчитаtracМаксGOBIкартрабомодыГонкпазлWindWindmpegArchMoul
happсертYarrпрофЛитР*авгуЛитР*страЧупрР*оссЛитР*ArgeЛитР*StevBria
ШацкВерзПетеГромTakeоконвыбоVerkСергwwwmГолуЖариинжеКривEver
GranБелоспорШаларазвКозлавтоПолеМихаР?БунТихозабаСквоSolvреда
СмирJudiкартГундМореНовиШахмЛеонDownзадамесямесямесяСивоназа
Андравто1920MisaCIMATrinonlyФормБуквЕсакtuchkasКауфавто
Ответ

Опции темы