Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 14.10.2025, 15:22
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто користувався доставкою Semero? Варто замовляти?

Підкажіть, будь ласка, чи хтось уже користувався доставкою від Semero? Потрібно відправити невелику посилку родичам за кордон, але раніше користувалась тільки звичайною поштою. Не знаю, наскільки вони надійні, чи дійсно привозять усе вчасно, і як із відстеженням. Не хочеться ризикувати, бо речі важливі. Якщо хтось має досвід — напишіть, будь ласка, як усе відбувається, чи були затримки і скільки коштує доставка.
Старый 14.10.2025, 15:23
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

Так, я вже не раз відправляла через Semero — можу сказати, що сервіс нормальний, без нервів. У мене було кілька посилок у різні країни, і все доходило цілим. Ціни, як на мене, адекватні, особливо якщо не дуже важкий вантаж. Мені подобається, що можна замовити кур’єра додому — він забирає пакунок, і не треба нікуди йти. Плюс є трек-номер, реально працює — я відслідковувала поетапно, де знаходиться посилка. Один раз трохи затримали, але попередили, тому не проблема.
Старый 14.10.2025, 15:25
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Дякую за відповідь! А скільки приблизно йшла твоя посилка і в яку країну відправляв? Бо мені потрібно в Італію, і цікаво, чи швидко доходить. І ще: як ти оплачувала — одразу на сайті чи при передачі кур’єру? Просто хочу розуміти, як краще зробити, щоб усе без затримок.
Старый 14.10.2025, 15:27
Лаванда45 Лаванда45 вне форума
Любитель

Я користувалася Semero https://semero.ua/ уже кілька разів, і можу сказати — сервіс справді зручний. Останнього разу відправляла документи в Італію, усе дійшло десь за тиждень, без пошкоджень і втрат. Зручно, що можна оформити заявку онлайн, а кур’єр сам забере пакунок із дому. Платила карткою через сайт, проблем не було, одразу прийшло підтвердження. Ще один плюс — служба підтримки швидко відповідає, я питала про терміни, і мені все чітко пояснили. Посилка відстежується за трек-номером, видно, коли проходить митницю. Загалом залишилася задоволеною: швидко, зрозуміло і без зайвих хвилювань. Тепер користуюсь тільки ними.

Ответ

Опции темы