Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 07.11.2025, 11:38
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Який сухий корм краще брати для кота — щоб і смакував, і не шкодив?

Маю дорослого кота, уже 5 років. Завжди брав йому різні корми з супермаркету, але останнім часом він їх майже не їсть. Думаю перейти на щось якісніше, але не можу розібратися, який бренд дійсно нормальний. Хто що порадить для дорослого кота, щоб без проблем зі шлунком?
Старый 07.11.2025, 11:39
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

У мене така сама історія була. Кіт перестав їсти дешеві корми, ще й шерсть тьмяна стала. Почав шукати щось краще — перепробував купу варіантів, поки не знайшов, що йому реально смакує. Головне — не брати корм, де в складі суцільна кукурудза й ароматизатори. Дивись, щоб було м’ясо на першому місці.
Старый 07.11.2025, 11:39
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Дякую. Так, бачу, що багато кормів роблять з усього, крім м’яса. А який саме твій кіт зараз їсть? Бо не хочеться знову брати на пробу п’ять різних упаковок, щоб зрозуміти, який підійде. Може, підкажеш конкретну марку, яку реально варто спробувати?
Старый 07.11.2025, 11:41
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Мій котик зараз їсть корм для котів Club 4 Paws https://maudau.com.ua/category/sukhy...nd=club-4-paws , і я реально бачу різницю. По-перше, він одразу його прийняв — без відмов, без проблем зі шлунком. По-друге, у складі нормальне м’ясо, є вітаміни, таурин, омега-3 і омега-6 — шерсть блискуча, апетит чудовий. Мені ще подобається, що цей корм підходить і для активних котів, і для домашніх — там збалансований білок і жири. Брав кілька смаків — курку, яловичину, навіть індичку — усе з’їдає до останньої крихти. І головне — не треба шукати в спеціалізованих магазинах, бо він продається і онлайн, і за ціною цілком доступний. Якщо хочеш, щоб кіт був ситий і здоровий — спробуй саме цей корм.

Ответ

Опции темы