Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 09.11.2023, 16:52
Opell Opell вне форума
Собеседник

По умолчанию купити якісні сигарети

Привіт всім! Я працюю над відкриттям кафе і хочу запропонувати клієнтам вишукані сигарети. Порадьте, будь ласка, в якому магазині я можу купити якісні сигарети, які б відповідали концепції мого закладу.
Старый 09.11.2023, 18:11
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

Привіт усім! Захоплюючий процес створення власного кафе не за горами, і я мрію зробити кожен візит клієнтів неповторним, доповнивши його ароматом вишуканих сигарет. Відшукав чудове місце сигарети ціни https://tabakmarket.com.ua/product-category/syharety/ де якість зустрічається з доступністю. Це ідеальний варіант для закупівлі сигарет оптом. Якщо ваші гастрономічні пристрасті вимагають чогось особливого, раджу відвідати цей ресурс!
Старый 26.11.2025, 16:51
DanaDark DanaDark вне форума
Любитель

Ткж шукаю якісні сигарети для свого кафе. Але хочеться щоб ціна була доступна як для мене так і для клієнтів закладу.
Старый 26.11.2025, 16:58
Saturnny Saturnny вне форума
Любитель

Цитата:
Сообщение от DanaDark Посмотреть сообщение
Ткж шукаю якісні сигарети для свого кафе. Але хочеться щоб ціна була доступна як для мене так і для клієнтів закладу.
У мене свій маленький магазинчик із сигаретами, і вже кілька місяців замовляю оптом на https://ciga.com.ua/bond-blue/. Можу поділитися власним досвідом: ціни приємні, якість на висоті, а вибір дійсно великий — є і з фільтром, і без. Доставка завжди швидка, упаковка акуратна, жодних проблем не було. Для мене, як для власника закладу, це важливо, бо хочеться пропонувати клієнтам перевірений товар без зайвих хвилювань. Тож якщо шукаєте щось подібне для свого бізнесу, можу сказати, що у мене досвід позитивний.
Ответ

Опции темы