Цитата:
Сообщение от NapoLLeon
Я просто маю свій салон і знаю що чим би не мазав голову клієнтці, якщо вона вдома нормально не доглядає за собою, споживає все що хоче і організм просто убитий.. то все те результату принесе мінімум. А ще питання, хочу перед новорічними святами зробити акцію, може хтось підкаже, яку рекламу краще обрати?
|
Домашній догляд і загальний стан здоров’я — це 80% успіху, і круто, що майстри це відкрито кажуть клієнтам, а не просто "продають процедуру".
Щодо реклами перед святами, то тут важливо зачепити тих людей, які зараз у передсвятковій метушні бігають містом у пошуках подарунків або суконь. У Дніпрі зараз такий рух, що соцмережі часто просто прогортають, а от зовнішня реклама перед очима працює надійно. Коли людина стоїть у заторі або йде в ТЦ і бачить стильний постер з нагадуванням, що пора записатися на марафет, це спрацьовує як тригер.
Для таких цілей можна орендувати білборд у Дніпрі
https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/...petrovsk-dnepr через агенцію «АІМ ГРУП». У них величезний вибір площин по всьому місту, і вони допоможуть підібрати локації саме там, де ваша цільова аудиторія найбільше "тусується". До того ж вони вже понад 10 років на ринку, тож знають всі нюанси по трафіку.
А щодо самої акції — зробіть щось таке, що допоможе клієнткам розслабитися. Наприклад, якийсь приємний бонус до основної процедури або подарунковий сертифікат на наступний візит. Комбінація класної пропозиції та помітної реклами в місті точно дасть повний запис на грудень!