Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 02:57
Klenov Klenov вне форума
Любитель

По умолчанию Хтось вже користувався Scanbe для перевірки інформації про ФОП?

Хтось вже користувався Scanbe для перевірки інформації про ФОП? Мені потрібно швидко перевірити одного підрядника, чи дійсно він ФОП і яка в нього сфера діяльності. Раніше користувався іншими сервісами, але там постійно якісь проблеми з доступом або інформація застаріла. А тут ніби обіцяють актуальні дані з багатьох реєстрів одразу. Цікаво, чи варто воно того, чи знову викину гроші на вітер. Бо вже набридло постійно переплачувати за неякісні послуги. Особливо зараз, коли кожна копійка на рахунку. Може, хтось має досвід і може поділитися? Боюсь знову попасти на якісь шахрайські схеми.
Старый Сегодня, 03:14
Gronin Gronin вне форума
Любитель

Знаєте, останнім часом помітила таку тенденцію, що все більше людей цікавляться перевіркою інформації про компанії та підприємців. Можливо, це пов'язано з тим, що збільшилась кількість онлайн-транзакцій і ризиків, або просто люди стали більш обережнішими та хочуть переконатися, з ким мають справу. Це як з відгуками про ресторани – колись ніхто не читав, а зараз перед тим, як піти кудись, обов'язково перевіряють рейтинг і коментарі. Світ змінюється, і ми разом з ним.
Старый Сегодня, 03:15
Maksonskiy Maksonskiy вне форума
Любитель

Я теж колись шукав швидкий спосіб перевірити інформацію про ФОП, і натрапив на Scanbe. Зручно, що одразу можна отримати дані з різних джерел, не треба бігати по різних сайтах. Особисто мені треба було перевірити чинного ФОПа, щоб укласти договір про співпрацю. Все пройшло гладко, інформація виявилася точною. До речі, якщо вам потрібна комплексна перевірка, раджу звернути увагу на те, які саме реєстри вони використовують. Іноді буває корисно перевірити не тільки дані про ФОП, а й іншу інформацію. Наприклад, подивитись в база даних України, чи є у підрядника судові справи, чи немає боргів. Це можна зробити за допомогою сервісу Scanbe, де зібрані різноманітні реєстри. Це може допомогти уникнути неприємних сюрпризів у майбутньому.
Ответ

Опции темы