Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 23:33
rosaaa545 rosaaa545 вне форума
Новичок

По умолчанию Чому блокують акаунти в букмекерів?

Вітаю. У мене вже третій акаунт заблокували за останній рік. Грав нормально, не юзав ніяких програм, але раптом пишуть – порушення правил. І все, гроші зависли. Хотів би зрозуміти, за що реально блокують людей? Може хтось пояснить по пунктах, які найпоширеніші причини? Дуже прикро втрачати гроші через незрозумілі причини.
Старый Сегодня, 00:28
vovchikk vovchikk вне форума
Собеседник

Блокують найчастіше за такі речі: створення кількох акаунтів з однієї IP або пристрою, використання бонусів не за правилами, гра з підозрілих країн через VPN, ставки на однакові події з однаковими сумами (так звана «вилка»), або коли система бачить дуже підозрілу активність. У легальних контор типу Пари-Матч блокування зазвичай відбувається тільки після перевірки службою безпеки. Якщо ти граєш з однієї картки, з однієї адреси і не порушуєш – шанс блокування мінімальний. Але якщо щось підозріле – можуть попросити додаткові документи або заморозити рахунок.
Старый Сегодня, 00:34
bodia44 bodia44 вне форума
Собеседник

Ще часто блокують за те, що людина грає з чужих документів або передає акаунт іншим людям. Також можуть заблокувати, якщо багаторазово створюєш нові акаунти для бонусів. У легальних БК усі дії фіксуються, тому приховати порушення важко. Найкращий спосіб уникнути проблем – один акаунт, реальні дані, грати для себе, а не для заробітку на вилках.
Ответ

Опции темы