Що реально допомагає прибрати темні кола під очима — крем чи сироватка?
Я зовсім не розбираюсь у доглядовій косметиці, але чула, що креми з гіалуроновою кислотою допомагають шкірі залишатись зволоженою і пружною. Моя шкіра схильна до сухості і лущення, тому боюся розчарування після першого використання. Хто реально відчув ефект, а кому крем не допоміг?
Я користуюсь такими кремами кілька років. Вони добре зволожують шкіру, зменшують стягнутість, особливо якщо наносити на трохи вологу шкіру. Декому креми здаються легкими, тоді ефект слабший, і доводиться комбінувати їх з іншими засобами. Важливо, що все залежить від формули і типу шкіри.
Я чула, що гіалуронова кислота притягує вологу, але якщо крем нанести на зовсім суху шкіру, він може не працювати. Ефект помітніший у комбінації з очищенням і тоніком. Хотілося б почути конкретні приклади, коли крем реально допоміг або навпаки не дав результату.
Я чула, що гіалуронова кислота притягує вологу, але якщо крем нанести на зовсім суху шкіру, він може не працювати. Ефект помітніший у комбінації з очищенням і тоніком. Хотілося б почути конкретні приклади, коли крем реально допоміг або навпаки не дав результату.
Мій досвід показує, що креми з гіалуроновою кислотою працюють добре, якщо використовувати їх регулярно вранці і ввечері. Вони допомагають утримувати вологу, шкіра стає м’якою і еластичною. Декому ефект здається слабким через неправильну формулу або очікування миттєвого результату.
В Estet Beauty є різні засоби на основі гіалуронової кислоти, що дозволяє підібрати під свій тип шкіри. Головне — наносити правильно і включати крем у щоденну рутину, що також важливо для догляд за шкірою навколо очей і обличчя загалом.