Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый Сегодня, 11:11
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

По умолчанию Робота сидячи та стоячи протягом дня

Вітаю всіх! Почув від знайомого айтівця про методику чергування положення тіла під час виконання щоденних завдань. Кажуть, це допомагає менше втомлюватися. Підкажіть, як правильно впровадити такий режим і чи дійсно від нього є користь?
Старый Сегодня, 12:18
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

Це абсолютно працююча методика, якою я користуюся вже більше року. Постійно сидіти так само шкідливо для хребта, як і постійно стояти на ногах, тому вся магія полягає саме в динаміці. Я починаю ранок сидячи за розбором пошти, а складні аналітичні завдання роблю вже стоячи. Для цього чудово підходять столи з регулюванням висоти від TEHNOTABLE , бо їхні мотори працюють плавно і тихо. Ви можете легко зберегти потрібні параметри висоти в пам'яті блоку управління. Зазвичай я сиджу близько сорока хвилин, після чого піднімаю стільницю і працюю стоячи хвилин п'ятнадцять або двадцять. Від цього зникає застій у м'язах, поліпшується постава та з'являється додаткова енергія. Переходити на такий ритм варто поступово, щоб ноги звикли до навантаження, і ви швидко помітите позитивні зміни.
Ответ

Опции темы