З професійною косметикою я б радив дивитися не тільки на популярність марки, а й на те, для якої задачі створений конкретний продукт. Наприклад, для сухої шкіри потрібен один підхід, для жирної — зовсім інший, а після фарбування волосся часто доводиться окремо підбирати очищення та відновлення. Добре, коли все це можна переглянути в одному каталозі, не переходячи між десятками різних сайтів. Я для таких пошуків звернув увагу на інтернет-магазин професійної косметики WELL.UA
https://well.ua/ , оскільки там є різні категорії доглядових продуктів і професійних засобів. Зручно спочатку визначити потрібний напрям, а вже потім дивитися конкретні варіанти за властивостями та призначенням. Окрім догляду за обличчям, варто звернути увагу на категорії для волосся та професійного використання, якщо косметика потрібна для роботи або регулярних процедур. Ще мені подобається підхід, коли перед покупкою є можливість ознайомитися з описом продукту та не поспішати з вибором. Так набагато простіше скласти власний набір догляду, особливо коли вже є певні вимоги до косметики й не хочеться купувати зайві засоби. Для першого замовлення я б просто почав із тієї категорії, яка потрібна найбільше, а далі вже дивився за результатом використання.