Цитата:
Сообщение от Ingalec
Ми теж намагались знайти онлайн-репетитора. Пробували деякі платформи, де уроки проводились в групах, але це не дало бажаного результату. Дитина не отримувала достатньо уваги, а матеріал не був адаптований під її темп. Що мені сподобалося — це коли репетитор працює "один на один" з дитиною, це дозволяє більш глибоко вивчати матеріал і враховувати інтереси і сильні сторони учня.
|
Ми з сином вже кілька місяців займаємось англійською на платформі Мапсі, і я дуже задоволена! Це англійська мова онлайн для дітей
https://mapcy.me/ де вчитель працює тільки з твоєю дитиною. Мабуть, одне з найкращих, що ми пробували. Уроки не нудні, вони включають ігри, відео, пісні, комікси — все, що робить навчання веселим і захопливим.
Платформа дуже зручна, не потрібно встановлювати додаткові програми або купувати підручники. Викладачі мають педагогічну освіту, що дуже важливо, і вони завжди готові адаптувати уроки під потреби дитини. Моя дитина тепер із задоволенням займається, і видно прогрес у вивченні мови. Якщо шукаєш щось ефективне і цікаве, Мапсі — це відмінний вибір!