Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 12:39
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Чи складно зараз отримати американську візу?

Всім привіт. Останнім часом почав розглядати варіант поїздки до США, але не можу зрозуміти, наскільки зараз складно отримати візу. Читаю різні відгуки, і складається враження, що все залежить від купи дрібних деталей: хтось проходить співбесіду за кілька хвилин, а хтось отримує відмову взагалі без пояснень. Хотілося б почути реальні історії від тих, хто проходив це недавно. Наскільки суворо ставляться до заявників, чи дуже прискіпливо ставлять питання та чи варто якось спеціально готуватися до співбесіди?
Старый Вчера, 12:56
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Я проходив співбесіду восени, і скажу чесно — переживав капець! Хоча в підсумку все виявилось простіше, ніж я собі накручував. Консул був доволі спокійний, не тиснув, питав нормальні речі: куди їду, навіщо, на скільки часу. Найважче було просто не хвилюватись і відповідати прямо, без зайвих історій. Найбільше людей валить саме нервовість, як на мене. Стояв у черзі — бачив кількох, хто плутався у відповідях і починав мимрити. А загалом, якщо логічно пояснити мету поїздки, проблем майже нема.
Старый Вчера, 12:56
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Дякую, корисно почути реальний досвід. Можеш сказати, чи готувався ти заздалегідь? Я маю на увазі, чи продумував відповіді, чи просто пішов “як є”? Бо бачу багато порад, мовляв, краще повторити ключову інформацію, щоб не збитися, але не знаю, чи це справді потрібно. І ще цікаво: чи були якісь несподівані питання, які тебе здивували, чи все в межах стандартного сценарію?
Старый Вчера, 13:00
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Та я скажу чесно: сам би я підготувався скоріш за все так, як треба, та й хвилювався страшенно. Тому звернувся в сервіс, де дають допомогу у підготовці на співбесіду на візу в США https://www.hotvisa.com.ua/visa/pidg...-do-spivbesidi І це реально мене виручило. Мені пояснили, як правильно відповідати, на що роблять акцент консули, які питання задають найчастіше, а де люди самі себе підставляють невпевненими або надто деталізованими поясненнями. Ми навіть програли умовну співбесіду, щоб я почув, як це звучить збоку. Коли прийшов у посольство, то вже не було того ступору, який ловлять багато хто в черзі. Усі питання були передбачувані, і я відповідав спокійно й чітко. Як на мене, якщо хоч трохи нервуєш — краще підготуватися з кимось, хто знає процес, це дає нормальний запас впевненості і підвищує шанси пройти все успішно.

Ответ

Опции темы