Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 20:22
ТриРазиКу ТриРазиКу вне форума
Новичок

По умолчанию Де замовити функціональне торгове обладнання для магазину

Здоровенькі були! Маю ідею відкрити невеликий сервісний центр із продажу аксесуарів та гаджетів. Місця небагато, тому мені критично важливо максимально ефективно використати кожен сантиметр. Шукаю майстрів або фірму, де можна замовити торгове обладнання для магазину під мої конкретні заміри. Потрібні засклені вітрини з надійними замками та гарною ілюмінацією, щоб товар було видно з усіх боків. Підкажіть, де зараз найкраще ставлення до клієнта у плані консультацій та розробки ескізів? Я дуже натхненний цим проектом і хочу, щоб усе виглядало стильно та професійно. Якщо ви знаєте надійних постачальників, які не бояться нестандартних завдань і роблять свою роботу на совість, напишіть, будь ласка. Дуже чекаю на ваші поради, щоб нарешті реалізувати свою мрію!
Старый Вчера, 20:24
CheesyNacho CheesyNacho вне форума
Новичок

Привіт! У мене була непроста задача: приміщення під гаджети зовсім маленьке, кожен куток на рахунку. Шукав тих, хто зробить вітрини під мої розміри, щоб і підсвітка була яскрава, і замки на склі надійні. Довго малював схеми, міряв рулеткою стіни, спілкувався з дизайнерами різних фірм. Врешті знайшов виробника, який не злякався моїх індивідуальних запитів. Замовлене торгове обладнання для магазину сіло в ніші як влите, ніби там завжди і було. Скло гартоване, товсте, світлодіодні стрічки приховані акуратно, товар у променях виглядає дуже привабливо. Мені особливо сподобалося, що внизу зробили місткі шухляди для залишків товару — тепер не треба бігати на склад за кожним чохлом. Весь процес від замірів до встановлення пройшов гладко, майстри були тверезі та адекватні, сміття за собою прибрали. Питання з організацією простору закрив повністю, магазин виглядає сучасно та технологічно. Зробили все як треба, задоволений результатом на всі сто, бо вдалося втиснути максимум корисних полиць на мінімум квадратних метрів.
Ответ

Опции темы