Привіт! У мене була непроста задача: приміщення під гаджети зовсім маленьке, кожен куток на рахунку. Шукав тих, хто зробить вітрини під мої розміри, щоб і підсвітка була яскрава, і замки на склі надійні. Довго малював схеми, міряв рулеткою стіни, спілкувався з дизайнерами різних фірм. Врешті знайшов виробника, який не злякався моїх індивідуальних запитів. Замовлене
торгове обладнання для магазину сіло в ніші як влите, ніби там завжди і було. Скло гартоване, товсте, світлодіодні стрічки приховані акуратно, товар у променях виглядає дуже привабливо. Мені особливо сподобалося, що внизу зробили місткі шухляди для залишків товару — тепер не треба бігати на склад за кожним чохлом. Весь процес від замірів до встановлення пройшов гладко, майстри були тверезі та адекватні, сміття за собою прибрали. Питання з організацією простору закрив повністю, магазин виглядає сучасно та технологічно. Зробили все як треба, задоволений результатом на всі сто, бо вдалося втиснути максимум корисних полиць на мінімум квадратних метрів.