Я також відношу себе до прихильників чаю. Раніше полюбляв більше чорний чай, але останнім часом вирішив урізноманітнити свої смакові вподобання та перейшов на зелені сорти. До речі, зелений чай вважається кориснішим, адже у нього особлива технологія збору та обробки. Справжній зелений чай попередньо ферментують пором при температурі 170-180 ° C, завдяки чому його цінні властивості зберігаються повністю. В інтернеті є дуже цікава стаття про китайський зелений чай, який варто спробувати
https://1news.com.ua/tsikave/kytajsk...probuvaty.html – тут перераховані найкращі три сорти, які завоювали величезну популярність у світі. Так що якщо і Ви хочете спробувати перейти на зелений чай - дуже Вам рекомендую почати з ознайомлення про те, які сорти існують і яким сортам краще приділити увагу.