Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 26.12.2022, 15:36
Dantez Dantez вне форума
Собеседник

По умолчанию Яки краще обрати смартфон?

Підкажіть чи хороші смартфони Xiaomi? Багато чув про них відгуків і хороших, і поганих, вирішив запитати ще тут. Розкажіть з особистого досвіду, хто такими користується, як вони вам?
Старый 26.12.2022, 15:38
Opell Opell вне форума
Собеседник

Непоганий. Але, дивлячись яку модель б виберіть, наприклад, я собі взяла смартфон Xiaomi red Note 9 pro на 64 ГБ пам'яті, він мені дуже подобається у нього хороша фронтальна камера на 16 мегапікселів.
Старый 26.12.2022, 15:39
Ingalec Ingalec вне форума
Собеседник

Всім привіт. Я вже другий рік користуюся смартфоном Xiaomi redmi 9a на 32 ГБ пам'яті простий, невеликого розміру, основна камера на 13 мегапікселів у мене він повністю влаштовує.
Старый 26.12.2022, 15:41
Seerrr Seerrr вне форума
Собеседник

Цитата:
Сообщение от Ingalec Посмотреть сообщение
Всім привіт. Я вже другий рік користуюся смартфоном Xiaomi redmi 9a на 32 ГБ пам'яті простий, невеликого розміру, основна камера на 13 мегапікселів у мене він повністю влаштовує.
Привіт друзі, вам обов'язково варто заглянути інтернет-магазин ЖУК, оскільки зараз там можна дуже вигідно купити телефон (смартфон) https://zhuk.ua/smartfony/ діють знижки я свій телефон смартфон Xiaomi redmi Note 9pro на 64 ГБ пам'яті купив всього лише за 7500 грн, купити дешевше не вийде.
Там фронталка 16 мегапікселів, основна камера 64 мегапікселі, якість круте і ціна дуже адекватна. Всім рекомендую даний магазин.
Старый 13.01.2023, 06:03
Haibara23 Haibara23 вне форума
Новичок

The iPhone 14 Pro is without a doubt the best smartphone available right now, fnf if you can afford it. The iPhone 14 Pro is a must-have after Apple once again outdid itself by upgrading and tweaking the iPhone 13 Pro.
Ответ