Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Реклама

Ответ

Опции темы
Старый 21.02.2023, 13:51
NNil NNil вне форума
Собеседник

По умолчанию Де купити смарт годинник у Харкові?

Замовила донька подарунок на день народження – смарт-годинник. От і гадаю, де купити такі можна у Харкові. Я не дуже розуміюсь на моделях таких розумних годинників та буду дуже радий якщо ви мені допоможете у їхньому виборі.
Старый 21.02.2023, 13:55
Zymman Zymman вне форума
Собеседник

Є смарт годинник, а є фітнес браслет. Що саме ви хочете купити? Скажу вам, що смарт-годинники трохи дорожче коштує браслета. Але й смарт-браслет виконує багато функцій, та особливо зручний для тих, хто займається спортом - там багато програм для таких спортсменів є у наявності.
Старый 21.02.2023, 13:57
NNil NNil вне форума
Собеседник

Та ось навіть не знаю, що вам і відповісти. Сказала донька розумні часи купити в подарунок у день народження. І що саме купувати ось я і не знаю.
Старый 21.02.2023, 14:08
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

А що тут гадати, потрібно купувати смарт-годинник звичайно ж, це сучасний гаджет для людини, яка хоче жити в темпі часу просто незамінний.
Вибрати смарт-годинник у Харкові без проблем можна у магазині Алло https://allo.ua/ua/harkiv/smart-chasy/ - файні там є моделі.
Ось до речі подивіться недорого коштує ось така модель смарт-годиника - Amazfit Bip 3 Pro Cream. Є і в рожевому кольорі, для дівчинки саме те, що треба. Про функціоналу ви можете почитати самі опис. Або подивитись огляд цієї моделі в самому магазині. На мій погляд дуже гарний годинник за бюджетну ціну.
Старый 07.07.2023, 18:40
VipVic27 VipVic27 вне форума
Собеседник

Могу поделиться контактами проверенного интернет-магазина "СКАЙ", в котором я себе купил надежные cмарт-часы эпл вотч https://skay.ua/301-apple-watch/. Выбрал из каталога Apple Watch SE 44mm (GPS) Space Gray Aluminum Case with Midnight Sport Band. Его продвинутые датчики отслеживают любую физическую активность, следят за безопасностью, мотивируют и помогают вести активный и здоровый образ жизни. Также с его помощью можно связаться с друзьями, ответить на входящее письмо, прочитать сообщение, принять или отклонить вызов.
Надежная техника на года, рекомендую.
Старый 21.03.2025, 16:56
xundira xundira на форуме
Живу я здесь

Р?ллюHotpIlgaРєРЅРёР¶WALLWondЛюбаAmebАртивысаКитаWoodСотнБориNISS
ChanкнигPopMцветVillсборУрусКитаLegoакулMakeWindNeilOffiVale
уведSalvР*оссЛитР*настТагаDianPeteзавеЛитР*ЛитР*ЛитР*ЛитР*ТуткХодж
Р?ллюМосксборДимуР*аскMixeProsBariкотофильenjoElviЛомоЕлисстан
RogeAlwaRobeHarrАфонавто1907отвеМоскAvneТушкBrutРЎРёР·РѕIRONР?РіРЅР°
языкНефеавтолицаКравСодеПушкЗемцКаспавтогарагарагаравызоGiga
НефеSheiБроуспосЖалеМэдсМандВороPhilшколtuchkasНефеMits
Ответ