Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ? > Правила

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 09:30
brownbear brownbear вне форума
Собеседник

По умолчанию Думаю замовити контекстну рекламу для сайту, хто підкаже, з чого почати?

Хочу запустити контекстну рекламу для сайту, але ніяк не можу зрозуміти, з чого почати. Який бюджет закласти? Де брати ключові слова? Хто робив - поділіться практичними кроками, щоб не злинути гроші на пробу.
Старый Вчера, 09:31
Kulbara Kulbara вне форума
Собеседник

Почни з аналізу ніші й конкурентів. Подивись, які запити використовують інші. Визнач ТОП-3 тематики, що приносять клієнтів. Далі постав експерименти на невеликий бюджет — 5-10 % від планової суми. Потім дивись, що конвертує, підрізай слабкі фрази, збільш ставки на те, що працює.
Старый Вчера, 09:32
Zolkin4 Zolkin4 вне форума
Любитель

Став аналітику з першого дня: під’єднай Google Analytics + Google Ads, налаштуй цілі (заявки, дзвінки). Вимірюй CPL (скільки коштує ліда). Визнач діапазони ставок (мінімальна, середня, верхня) для кожної групи ключів. Після першого тижня — прибери фрази з CTR < 1 % або з великим CR (cost per conversion). Паралельно тестуй тексти оголошень, Розширення (сайтлінки, уточнення).
Старый Вчера, 09:33
gegoy gegoy вне форума
Любитель

Якщо зробиш так: спершу склади список 50-100 релевантних ключів, потім розбий їх на групи за конкуренцією й тематиками - це зекономить бюджет. Запустиш тестові кампанії з низькими ставками, подивишся, які ключі дають кліки й заявки (конверсії). На основі результатів викреслиш надто дорогі або неефективні слова. Так потроху збільшиш бюджет на успішні групи.
Я б радив звернутись до компанії UaaTeam, бо вони вже робили налаштування і можуть допомогти з усіма етапами від збору ключів до оптимізації. Вони часто радять саме правильний підхід до контекстної реклами для сайту https://uaateam.agency/services/kontekstna-reklama/ без порожніх фраз, лише те, що реально працює.
Ответ