Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 25.10.2025, 16:28
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Стяжка для підлоги

Шановні форумчани, потрібна порада щодо стяжки підлоги. Маю квартиру в новобудові, де застройщик зробив дуже нерівну базову плиту – перепади до 5-7 см. Планую укладати ламінат. Підкажіть, який тип стяжки найкраще вибрати для вирівнювання такого значного перепаду: традиційна цементно-піщана (мокра) або, може, суха стяжка (на кшталт Кнауф Суперпол)? Цікавить ваша думка щодо вартості матеріалів та робіт за м2, термінів висихання та надійності кожного з варіантів. Дякую!
Старый 26.10.2025, 19:38
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Мені потрібно було вирівняти підлогу в квартирі, і я обрала Siltek F 20 https://siltek.ua/product/f-20/ Стяжка для підлоги товщиною від 10 до 100 мм. Купити її в Siltek виявилося простіше простого, оформила замовлення онлайн, і вже через кілька днів матеріал був у мене. Суміш легко розмішувалася, наносилася рівномірно, а після висихання підлога стала ідеально рівною. Мені сподобалося, що продукт підходить для різних товщин стяжки, що значно спрощує ремонт. Додатково отримала корисні поради від менеджерів щодо правильної підготовки поверхні. Якість перевищила мої очікування, і тепер мої друзі також планують купувати Siltek. Вартість цілком відповідає якості, а обслуговування залишило лише приємні враження.
Ответ