Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Обсуждения

Ответ

Опции темы
Старый 27.10.2025, 12:26
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Хто робив гравіювання на каблучках - скільки коштує?

Хочемо з дружиною зробити гравіювання на обручках. Каблучки вже маємо, купували раніше. Цікавить, хто де робив і яка зараз середня ціна? Я дивлюся, що пропонують і ювеліри, і якісь окремі майстерні. Куди краще нести? Хочемо просто дату і, можливо, ініціали. Скільки це взагалі коштує, хоча б приблизно?
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Ми коли свої замовляли, то нам виробник зробив гравіювання безкоштовно, як бонус. Але якщо у вас вже готові, то так, треба шукати майстерню. Зараз майже всі роблять лазером. Це дуже швидко, буквально 15-20 хвилин. Є ще алмазне (ерозивне), воно ніби глибше і блищить. За ціною дивіться, бо в ювелірках буває дорожче.
Harik88 Harik88 вне форума
Активный пользователь

Тобто дивитися краще саме лазерні майстерні? А яка різниця в ціні? Нам пропонували в одній посимвольну оплату, щось типу 20 гривень за літеру. Це нормально чи дорого? Якщо ми хочемо дату і два імені (коротких), то це ж скільки вийде? Може, є якась фіксована ціна за каблучку? Бо посимвольно не дуже зрозуміло. І чи сильно лазер відрізняється від алмазного за виглядом?
Старый 27.10.2025, 12:27
Ferisov88 Ferisov88 вне форума
Активный пользователь

Посимвольна оплата - це трохи застарілий підхід, хоча трапляється (15-30 грн за символ). Я коли своїм знайомим допомагав шукати, дивився варіанти на https://zlato.ua/ то там часто при купівлі нових каблучок гравіювання йде в подарунок. Оскільки у вас вже є, то просто шукайте лазер. Зараз частіше беруть фіксовану плату за виріб.
Наприклад, проста дата або ініціали - це 200-250 грн за одну каблучку, або 350-400 грн за пару. Якщо хочете щось складніше, типу малюнка чи орнаменту, ціна може піднятися до 500-600 грн. Алмазне (ерозивне) роблять рідше, воно має гостріші краї і блищить, бо метал саме вирізається. Лазер - це фактично випалювання верхнього шару, виходить чітко і матово. Для обручок лазер надійніший, бо менше чіпляється.
Ответ